Пробна кваліфікаційна робота.
Група -АКОФ-47
Перші офіціанти з’явилися в Древньому Єгипті 6 тисяч років тому назад. Слово «офіціант» німецького походження і в перекладі означає «служити», «виконувати». Офіціант повинен володіти здібностями актора, дипломата, лікаря-психіатра, мати добре розвинену мову, чітку дикцію, приємні риси обличчя, гарну поставу та ходу. Він має бути ввічливим, дотепним фізично витривалим, винахідливим та люб'язними.
Ціль заняття: показати нам свої знання, навички та вміння, які ви отримали на уроках з теоретичного навчання,уроках з виробничого навчання і закріпили їх на виробництві. Тобто ви повинні були засвоїти:
- техніку безпеки на виробництві;
- санітарні умови праці та санітарну гігієну працівника;
- уміти організувати робоче місце офіціанта;
- підібрати посуд,прибори,столову білизну;
- засервірувати та оформити стіл до обслуговування;
- продемонструвати послідовність та техніку виконання замовлення;
-підрахувати вартість замовлення та прибрати використаний посуд.
Кожен з Вас отримав отримав своє індивідуальне завдання.
Перелік завдань по кожному учню:
1. Бабич Б. Р. - 16 завд. 2 - засервірувати стіл до обіду на 3 персони згідно поданого меню ;
2. Гецко Б. І. -24 завд. 1 - засервірувати стіл до сніданку на 4 персони згідно меню ;
3. Добровольська К. - 22 завд. 1 - засервірувати стіл до сніданку на 4 персони згідно меню;
4. Гонтар А. Р. - 19 завд. 1 - засервірувати стіл до сніданку на 2 персони згідно меню;
5. Капран Д. В. - 5 завд. 3 - засервірувати стіл до вечері на 2 персони ;
6. Кривомаз Д. Р. - 27 завд.1 - засервірувати стіл до сніданку на 3 персони згідно меню;
7. Локотьков Є. А. - 25 завд. 1 - засервірувати стіл до сніданку на 4 персони згідно меню ;
8. Мінакова К. С. - 23 завд. 1 - засервірувати стіл до сніданку на 2 персони згідно меню;
9. Мовчанюк А. В. - 1 завд. 1 - засервірувати стіл до сніданку на 2 персони згідно меню ;
10. Нищемна А. Г. - 18 завд. 1 - засервірувати стіл до сніданку на 4 персони згідно меню;
11. Олефіренко О. М. - 17 завд. 3 - засервірувати стіл до вечері на 2 персони згідно меню;
12. Онопрієнко П. В. - 4 завд. 1 - засервірувати стіл до сніданку на 2 персони згідно меню;
13. Оцевик Д. О. - 8 завд. 1 - засервірувати стіл до сніданку на 2 персони згідно меню;
14.Рогова В. М. - 14 завд. 3 - засервірувати стіл до вечері на 3 персони згідно меню;
15. Радченко Р. С. - 13 завд. 3 - засервірувати стіл до вечері на 2 персони згідно меню ;
16. Стороженко А. Р. - 9 завд. 2 - засервірувати стіл до обіду на 2 персони згідно меню;
17. Ульянченко Д. В. - 6 завд. 2 - засервірувати стіл до обіду на 2 персони згідно меню;
18. Чайка В. А. - 10 завд. 1 - засервірувати стіл до сніданку на 2 персони згідно меню;
19. Шевчик К. С. - 11 завд. 1 - засервірувати стіл до сніданку на 2 персони згідно меню;
20. Шкрьоба В. В. - 7 завд. 3 засервірувати стіл до вечері на 2 персони згідно меню;
21. Заведено В. І. - 21 завд. 2 - засервірувати стіл до обіду на 3 персони згідно меню;
22. Щербаченко В. В. - 15 завд. 1 - засервірувати стіл до сніданку на 3 персони згідно меню.
Також Ви повинні були відповісти на такі питання:
1. Що таке робоче місце офіціанта?
2. Що таке меню?
3. Скільки розділів у прейскуранті.
4. Гранично допустима вага при перенесенні вантажу?
5. Що повинен знати офіціант?
6. Що повинен вміти офіціант?
Всі справились на 100% з виконанням завдань.
Кращі результати показали :
1. Олефіренко О. М. - 11 балів
2. Стороженко А. Р. - 11 балів
3. Ульянченко Д. В. - 11 балів
4. Капран Д. В. - 11балів
5. Бабич Б. Р. - 10 балів
6. Мінакова К. С. - 10 балів
На добре відпрацювали такі учні:
1. Гецко Б. І. - 7 балів
2. Добровольська К. - 9 балів
3.Кривомаз Д. Р. - 8 балів
4. Онопрієнко П. В. - 7 балів
5. Рогова В. М. - 9 балів
6. Радченко Р. С. - 7 балів
7. Чайка В. А. - 7 балів
8. Шкрьоба В. В. - 9 балів
9. Заведено В. І. - 8 балів
10. Щербаченко В. В. - 7 балів
На задовільно відпрацювали :
1. Гонтар А. Р. - 5 балів
2. Локотьков Є. А. - 6 балів
3. Мовчанюк А. В. - 6 балів
4. Оцевик Д. О. - 5 балів
5. Шевчик К. С. - 5 балів
6. Нищемна А. Г. - 6 балів
Домашнє завдання :
- повторити попередню сервіровку стола до сніданку, обіду та вечері;
- зняти відео по складанню складних видів серветок.
Немає коментарів:
Дописати коментар