Перейти до основного вмісту
Пошук
Шукати в цьому блозі
Блог майстра виробничого навчання- Чикалової Жанни Василівни
главная страница
Повторення теми: меню і прейскурант
Складання серветок. Відео 1.
Складання серветок. Відео 2.
Сервіровка стола. Відео 1.
Види сервіровок.
Організація обслуговування банкету -фуршет.
Банкет - чай.
Техніка прибирання посуду офіціантом.
Техніка подачі посуди.
КОКТЕЙЛЬ. ФУРШЕТ. БУФЕТ (В чому різниця?)
Траншування страв
Сервірування банкету з повним обслуговуванням
Краватка із серветки для червоного вина- 2 простих способа
Декантація і подача червоного вина
Правила подачі вина офіціантом
Декантування вин. Робота сомільє в залі. Рекоменда...
Більше…
Надати доступ
Отримати посилання
Facebook
X
Pinterest
Електронна пошта
Інші додатки
Опубліковано
ChikalovaZhanna
січня 28, 2025
ДНЗ "Сумський центр ПТО харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу"
Коментарі
Популярні публікації
Опубліковано
ChikalovaZhanna
червня 29, 2022
Пробна кваліфікаційна робота "Кухар III роздяд"
Коментарі
Дописати коментар